• head_banner_01


Нов чадор

По неколку месеци развој, сега сме многу горди што го претставуваме нашиот новчадор коска.Овој дизајн на рамка за чадори е многу различен од обичните рамки за чадори на пазарот сега, без разлика во која земја се наоѓате.
За редовни преклопни автоматски чадори за отворање/затворање, кога ќе ги затворите, мора да го турнете стапот до крај за да остане во заклучена положба.Во спротивно, чадорот ќе се врати на претходната позиција.Тоа е доста опасно и може да биде штетно.

вести-3 (1)

(слика 1).
Но, за овој нов дизајн (види слика 1), можете да паузирате каде и да посакате на коската и чадорот нема да се врати назад.Многу е полесно да се користи и собира кога ќе завршиме со користење на чадорот.

вести-3 (2)

(слика 2).
Функцијата „пауза каде било“ (види слика 2) се потпира на тоа е поставена опрема внатре во рачката.Ја дизајнираме рачката на транспарентен начин за да можете да видите како функционира за да ја задоволи вашата љубопитност.Покрај тоа, на рачката, вметнуваме и комплет LED и RGB светло во рачката, па дури и поубави од вообичаените рачки.

вести-3 (3)

(слика 3).
Понатаму, го дизајнираме овој преклопен чадор во обратна форма.Така, кога завршуваме со користење на чадорот, така што нема да треба да се грижиме дали ќе го намокриме подот или автомобилот.
From our brief intro to this new design “pause wherever” folding umbrella with LED and RGB light functions. I am sure that this product has light up your eyes. Please feel free to contact us via market@xmhdumbrella.com. We are able to provide full OEM&ODM service to satisfy your needs. We are the leading umbrella manufacturer in China, with capable productivity and great sense of invention abilities.
„Не можам да го запреме дождот, но ќе ви го разубавиме денот“.


Време на објавување: 22 април 2022 година