• head_banner_01
https://www.hodaumbrella.com/21-inch-straight-umbrella-with-customized-logo-product/

Xiamen Hoda Co., Ltd и Xiamen Tuzh Umbrella Co., Ltd неодамна ја покажаа својата исклучителна палета на чадори на престижниот саем на Кантон од 23rdдо 27thАприл, 2024. Учествувавме и на саемот за подароци и премиум HKTDC- Хонгконг од 27-ми до 30-ти април, 2024 година.

 

 

Xiamen Hoda Co., Ltd и Xiamen Tuzh Umbrella Co., Ltd неодамна ја покажаа својата исклучителна палета на чадори на престижниот саем во Кантон од 23-ти до 27-ми април 2024 година. 30 април, 2024. Саемотsобезбеди платформа за овие реномирани производители на чадори да се поврзат со разновидна низа клиенти, обични и нови.Компаниите беа воодушевени што беа сведоци на неверојатен одговор од клиентите кои беа воодушевени од супериорниот квалитет и иновативниот дизајн на нивните чадори.

 

https://www.hodaumbrella.com/pinchless-square-big-size-golf-umbrella-product/
https://www.hodaumbrella.com/straight-umbrella-with-fashion-leather-handle-product/

Со повеќе од 30 години експертиза во индустријата, Xiamen Hoda и Tuzh чадорот се етаблираа како професионални фабрики за чадори, кои се грижат за глобалната клиентела.Нивната посветеност кон производство на широк спектар на чадори со различни логоа и дизајни им донесе силно присуство во над 80 земји и региони.Компаниите се гордеат со нивната способност ефективно да комуницираат со клиентите, осигурувајќи дека секоја интеракција резултира со најдобри можни решенија за нивните клиенти.

https://www.hodaumbrella.com/tri-folding-umbrella-with-color-changing-printing-product/

Палетата на производи на компаниите вклучува директни чадори, чадори за голф, чадори на преклопување, превртени чадори, чадори за плажа, детски чадори,функционални чадории повеќе.Тие разбираат дека секој клиент има уникатни барања и постојано се трудат да ги задоволат овие различни потреби.Секој месец, Xiamen Hoda и Tuzh воведуваат нови чадори, од кои некои се исплатливи, додека други можат да се пофалат со иновативни карактеристики.Оваа посветеност на постојано подобрување и иновации ги издвојува на пазарот.

https://www.hodaumbrella.com/low-key-luxury-business-style-golf-umbrella-product/
https://www.hodaumbrella.com/upgrade-hook-handle-three-folding-compact-umbrella-product/

Ксијамен Хода и Туж покануваатdклиентите да ја посетат нивната фабрика или да ја истражат нивната веб-страница за да ги откријат најновите додатоци на нивната импресивна колекција на чадори.Тие се желни да се вклучат во дискусии за чадор-проектите на клиентите, нудејќи ја својата експертиза и посветеност да ги реализираат овие проекти.Со немилосрдна потрага по извонредност и страст за иновации, Xiamen Hoda и Tuzh се подготвени да ги надминат очекувањата на клиентите и да ја продолжат својата нагорна траекторија во индустријата за чадори.

https://www.hodaumbrella.com/big-size-golf-umbrella-with-custom-color-and-logo-product/
https://www.hodaumbrella.com/three-folding-super-mini-umbrella-product/
https://www.hodaumbrella.com/hot-selling-ultra-low-price-three-folding-umbrella-product/

Време на објавување: Април-30-2024